top of page

Voorwaarden

Reservering en betaling: 
Na reservering ontvangt u per e-mail een factuur voor een aanbetaling ter hoogte van 50% van de huursom. U wordt verzocht deze factuur dient binnen 14 werkdagen te voldoen. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. Door het betalen van de aanbetaling verklaart u zich akkoord met deze huurvoorwaarden. Wanneer de betaling niet binnen deze termijn is ontvangen, vervalt de reservering. Wij verzoeken u het restant van de huursom, de kosten van de eindschoonmaak en de borgsom uiterlijk twee weken voor de aanvang van de huurperiode te voldoen. Wanneer de reservering binnen vier weken voor de aankomstdatum tot stand komt, moet de hele huursom direct worden voldaan. Na ontvangst van de totale som ontvangt u per e-mail een voucher met de gegevens van de reservering. De voucher vermeldt het maximale aantal personen waarvoor is gereserveerd. Dit aantal mag zonder toestemming van de verhuurder niet worden overschreden.

Aankomst, vertrek en minimumverblijf: 
Aankomst is dagelijks mogelijk. Het minimumverblijf is 5 nachten. U kunt op de dag van aankomst inchecken vanaf 16.00 uur. In veel gevallen is een andere (eerdere) tijd mogelijk, vraag hiernaar bij het boeken. 

Uitchecken op de dag van vertrek om 11.00 uur. 

 

Annuleren:
U kunt te allen tijde wegens dringende reden de reservering annuleren. U wordt verzocht dit schriftelijk te doen. De annuleringskosten zijn:

  • Bij annulering tot 30 dagen voor aankomst 25% van de huursom 

  • Bij annulering vanaf de 30e dag voor aankomst tot 14 dagen voor aankomst 75% van de huursom

  • Bij annulering vanaf de 14e dag voor aankomst de gehele huursom. 
     

 

Overige informatie

Beheer: 
Onze gastvrouw ontvangt u bij het appartement en zal u de sleutel overhandigen. Gedurende uw verblijf kunt u haar uiteraard benaderen met vragen of problemen. Zij zal met u ook een tijdstip afspreken voor de eindcontrole/sleutelontvangst op de dag van uw vertrek.

Linnen en handdoeken:
Uw vakantieverblijf beschikt over hand- en keukendoeken en lakens.  Deze worden regelmatig verwisseld. Indien u meer handdoeken wilt, is dit tegen betaling mogelijk. Ook strandlakens zijn beschikbaar. 

Schade:
Eventuele schade aan het appartement, de inventaris of het resort moet direct en in ieder geval voor het vertrek aan onze gastvrouw te worden doorgegeven. Schade door u veroorzaakt wordt in rekening gebracht en verrekend met de borgsom. 

Overige bepalingen: 
Het gebruik van het zwembad en de ligstoelen rond het zwembad is bij de prijs inbegrepen. De ligstoelen  kunnen helaas niet gereserveerd worden. Het gebruik van het zwembad gebeurt op eigen risico. Duiken in het zwembad is om veiligheidsredenen niet toegestaan. 

Het appartement en de condo hebben WiFi. Gebruik hiervan is gratis. Bij aankomst ontvangt u de inlogcode. 

 

In zowel het appartement als de condo bevindt zich een kluisje voor het veilig opbergen van waardevolle zaken. Wij adviseren u geen waardevolle voorwerpen of papieren onbeheerd of zichtbaar achter te laten. Verhuurder kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, inbraak of vermissing van zaken. 

Het Lagoon Ocean Resort is een beveiligd gebied met een toegangspoort. U kunt parkeren op de gemeenschappelijke parkeerplaats, binnen de toegangspoort. Als huurder krijgt u bij aankomst een toegangscode. 

Omdat ook anderen van hun vakantierust genieten is het niet toegestaan om feesten of evenementen in of op het gehuurde te organiseren. Lawaai in welke vorm dan ook is tussen 22.00 uur en 8.00 uur verboden. Verder wordt ervan uitgegaan dat u de normale omgangsvormen in acht neemt t.o.v. uw omgeving. 

Roken is toegestaan op het terras. Binnen roken is niet toegestaan. Indien wordt geconstateerd dat er gerookt is en hiermee schade is veroorzaakt aan meubilair, lakens of gordijnen, wordt de schade in rekening gebracht en van de borg afgetrokken.

Zonder toestemming van de verhuurder mogen er geen (huis)dieren in het appartement worden gehouden. U wordt verzocht geen op het terrein loslopende dieren te voeren. 

Sommige appartementen op het Lagoon Ocean Resort bevinden zich aan de rand van een steile klif van circa 10 meter hoog. Deze is duidelijk gemarkeerd met een stenen rand van ca 1 meter hoog. U wordt verzocht een veilige afstand aan te houden.

Onderhoudswerkzaamheden zijn soms nodig. Zij worden zo veel mogelijk verricht op tijden dat het appartement niet is verhuurd; niettemin kan het voorkomen dat er onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden tijdens uw verblijf. Wij streven er naar de tijdsduur van deze werkzaamheden zo beperkt mogelijk te houden. Het verrichten van werkzaamheden tijdens de huurperiode geeft huurder geen recht op huurvermindering.

bottom of page